نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی

آموزش کامل نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی با توجه به آخرین آپدیت گوگل! ۲۰۲۲

  • 13 آذر 1400
  • بروزرسانی: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰
  • بدون نظر
  • 8 دقیقه
  • 2527 بازدید


در دنیای دیجیتال مارکتینگ امروز با توجه به کسرت کسب وکارهای اینترنتی، تبلیغات در این زمینه نقش خیلی مهمی را بازی می کنند. البته از گذشته که حتی مانند امروز تکنولوژی پیشرفت نکرده بود هم تبلیغات عاملی مهم و حیاتی در فروش محصولات و رونق کسب و کارها بودند. اما سبک زندگی امروزه ما انسان ها و تنوع و فراوانی که در برندها و محصولات و حتی خدمات مختلف وجود دارد، بیش از هر چیزی تبلیغاتی صحیح را می طلبد. تهیه و طراحی این تبلیغات، در مؤثر بودن آن‌ها اولین حرف را می زنند. آن تبلیغی موفق است که بتواند توجه مخاطبان بیشتری را به خود جلب کند. پس صرفاً ساخت تبلیغ بدون تفکر و اندیشه در طراحی آن نمی‌تواند عامل موفقیت در کسب و کار و جذب مخاطبین باشد؛  نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی، امری مهم در این زمینه است.

رپورتاژ یا تبلیغات؟  مسئله این است! 

شاید بتوان گفت در اصل ماجرا، هدف از رپورتاژ آگهی و تبلیغات،  یکی است. در نهایت هر دو روشی هستند برای جذب مخاطب و معرفی محصول و یا خدماتی از یک کسب و کار خاص. اما راه ارتباطی هر کدام با مشتری، از زمین تا آسمان تفاوت دارد. در سایر تبلیغات رایج، به طور متمرکز بر محصول مورد نظر اشاره شده و کاملاً مستقیم، آن محصول یا آن خدمات خاص به مخاطب معرفی می شوند. اما نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی به گونه ای است که کاملاً غیر مستقیم،  مخاطب جذب محصول خواهد شد. البته رپورتاژها معمولا تاثیرات بسیار مثبتی در سئو سایت دارند.

البته این امر آن قدرها هم ساده نیست و در نوشتن رپورتاژها باید دقت فراوانی به عمل آید تا مخاطب کاملاً غیر محسوس،  جذب تبلیغات شود. این که اصولاً چرا رپورتاژهای آگهی به وجود آمده اند نیز دلیل مشخصی دارد؛  بی اعتماد بودن مخاطبین به تبلیغات! آن قدر دنیای تبلیغات در کسب وکارهای مختلف شلوغ و درهم و آشفته است و آن قدر تلنبار این آگهی ها بر روی هم دیگر موجب اذیت و آزار مخاطبین شده است که رپورتاژهای آگهی و اصول مربوط به نحوه نوشتن آن ها، تبدیل به موضوعی کاملاً حیاتی در امر تبلیغات شده اند.

اولین و مهم ترین قانون در نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی

قبل از این که نکات کلیدی مربوط به بهترین نوع از نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی را با شما در میان بگذاریم، ابتدا به مهم ترین قانونی که برای تهیه یک رپورتاژ باید رعایت کنید، اشاره می کنیم. یادتان باشد هدف از نوشتن یک رپورتاژ آگهی، جذب مخاطب از طریق شیوه ای متفاوت با راه و روش سایر تبلیغات معمولی است. پس طبق اولین قانون در این زمین، از همان ابتدای نوشتن رپورتاژ، سعی کنید محصول و یا خدماتی خاص که قصد تبلیغ آن را دارید، نادیده بگیرید؛  به هیچ عنوان به طور مستقیم در طول رپورتاژ،  اسمی از آن نیاورید. 

این مطلب رو حتما ببینید:
بهترین روش های افزایش سرعت سایت ۲۰۲۴! بهترین سرعت لود بدون نیاز به کد نویسی!!

طبق این قانون مهم در رابطه با نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی، شما به عنوان نویسنده، ابتدا باید طرح مسئله کنید. بعد،  راه های حل مسئله را با تنوع فراوان برای مخاطب شرح دهید. یادتان باشد تا به این جای کار هنوز هم هیچ اسمی از محصول مورد نظر آورده نشده است. در تک تک پاراگراف هایی که تهیه می کنید، باید جنبه سرگرم کننده بودن محتوا در کنار آموزنده بودن آن را نیز در نظر بگیرید. حال در انتهای رپورتاژ، موضوع مورد تبلیغ خود را به عنوان یکی از روش های حل مسئله ای که پیش تر بیان نمودید، معرفی می کنید. جالب است بدانید در موارد زیادی مشاهده شده که رپورتاژ موجب گرفتن گوگل دنس در همان کلمات استفاده شده بعنوان رپورتاژ شده است!

از کجا برای طراحی اپلیکیشن و وب اپ شروع کنید؟
شما می توانید فرم مشاوره قیمت ما رو پر کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
سفارش خدمت

اصولی طلایی در رابطه با نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی

حال در ادامه این نوشتار به اصولی اشاره می کنیم که اگر در هنگام تهیه رپورتاژ آگهی خود به آن ها توجه کنید، قطعاً نتیجه ای عالی را دریافت خواهید کرد.

  1. تولید داستان و قصه گویی

یکی از مهم ترین مهارت هایی که خوب است در نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی به آن توجه کنید، داشتن روندی داستانی و بدون هیچ گونه حالتی کسل کننده، برای آگهی شما می باشد. در این مرحله باید مسئله ای که قرار است آن را طراحی کنید، در قالب یک قصه بیان کنید. بدین روش است که شما می توانید در مخاطب خود حس پیگیری و عدم رد شدن از آگهی خود را ایجاد کنید. 

  1. مخاطب خود و رسانه انتشار را بشناسید

رپورتاژ آگهی شما قرار است از یک رسانه خاص منتشر شود. این که شما کاملاً با آن رسانه آشنایی داشته و ویژگی های آن را به طور کامل بشناسید، همواره یک امر ضروری خواهد بود. شناخت مخاطببین خود نیز امر دیگری است که باید در نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی، مورد توجه قرار بگیرد. نحوه نوشتن شما با توجه به ویژگی های مخاطبین،  تغییر خواهد کرد. اینکه بدانید آن ها بیشتر در چه رنج سنی هستند و چه اهدافی در زندگی دارند، می توانند فاکتورهایی مهم باشند تا به شما کمک نمایند چگونه رپروتاژ خود را تهیه کنید. 

  1. عناوین و تیترها، شکارچیان اصلی! 
این مطلب رو حتما ببینید:
آموزش کامل و تصویری ثبت مکان در گوگل مپ برای هر کسب و کاری

قسمت های بلد و یا به اصطلاح پررنگ شده در رپورتاژ شما، اولین چیزهایی هستند که برای مخاطبین،  جلب توجه خواهند کرد. دقیقاً به همین دلیل است که ما نام تیترها و عناوین که سایز درشت تری داشته و پررنگ تر هستند را شکارچی گذاشته ایم. در انتخاب آن ها با توجه به موضوعی که رپورتاژ شما قرار است داشته باشد، به شدت دقت کنید. هر چه نام جذاب تر بوده و بیشتر برای مخاطبین ایجاد هیجان کند، موفقیت شما بیشتر تضمین خواهد شد. 

  1. گویش خود را جذاب کنید

یکی از دیگر نکات مهمی که ممکن است باعث از دست دادن مخاطبین و یا جذب آن ها توسط رپورتاژها شود، گویش و لحنی است که نویسنده در نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی، داشته است. صداقت باید در هر لحظه در سخن شما موج زند. به محض این که مخاطب احساس کند در حال زیاده گویی و اغراق هستید، قطعاً از ادامه خواندن رپورتاژ شما منصرف می شود. 

همواره لحنی نه خیلی رسمی و نه خیلی صمیمی داشته باشید. از جملاتی استفاده کنید که مخاطبین را نسبت به ادامه دادن محتوا، علاقه مند نمایند. به روز باشید و نیاز مخاطب خود را بشناسید تا دقیقاً از همان نیازها در طول رپورتاژ یاد کرده و راه برآورده شدن آن ها را به مخاطب خود معرفی کنید. 

  1. تصاویر هم مانند کلمات سخن می گویند

در نکات مربوط به نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی، استفاده از تصاویر و یا ویدیوها نیز همواره مهم واقع می شوند. متنی که در آن هیچ تصویری به کار نرفته باشد یا تصاویری پراکنده و با تعدادی کم در آن قرار داده شده باشد، قطعاً خسته کننده و یکنواخت خواهد شد. پس در هنگام نوشتن یک رپورتاژ، حتماً به خاطر داشته باشید که تصاویری مرتبط، جذاب و با کیفیت را هر چند پاراگراف یکبار استفاده کنید تا رنگ و بویی متفاوت و متنوع به نوشته خود ببخشید. 

  1. مخاطب را بلاتکیلف نگذارید

و به عنوان آخرین اصلی که در نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی دارای اهمیت است، تعیین تکلیف کردن برای مخاطب را می توان در نظر گرفت. در انتهای رپورتاژ شما باید کاملاً مشخص و البته مستقیم به مخاطب اشاره کنید که برای رفع نیاز خود باید چه کند. در طول محتوا نیازها و راه های برآورده شدن آن ها را شرح دادید، حالا دیگر نوبت آن است که رفع نیاز کنید. اگر از محصولی صحبت کرده اید،  به طور مستقیم آن را معرفی کرده و راه های تهیه آن محصول خاص را مشخص نمایید. نام، آدرس و تلفن فروشگاه و یا وبسایتی که هدف تبلیغ آن را دارید گذاشته و هیچ نقطه مبهمی در این زمینه برای مخاطب ایجاد نکنید.

این مطلب رو حتما ببینید:
فایل Robots.txt چیست و چگونه کار می کند؟

نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی

سئو، سئو و سئو! 

هر چقدر هم که از اهمیت سئو و تکنیک های مربوط به امتیازبندی گوگل برای نوشته ها و محتواهای تولیدی بگوییم،  کم است!  شاید این طور به نظر برسد که در نحوه نوشتن رپروتاژ آگهی، رعایت قوانین مربوط به سئو خیلی اهمیتی نداشته باشد، در صورتی که اصلاً این طور نیست. از همان ابتدای نوشتن رپورتاژ،  عنوان و توضیحات مد نظر خود را برای وبسایت انتشار دهنده بفرستید. از همان ابتدا برای نوشته خود،  کلمات کلیدی در نظر گرفته و حتماً چگالی و درصد تکرار آن ها را رعایت کنید. هر چه محتوایی که می فرستید قوانین مربوط به سئو را بیشتر رعایت کرده باشد، مخاطبین بیشتری را جذب می کند.

آن چه در این جا بدان اشاره کردیم،  روش هایی برای نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی بود. در این نوشتار از نکاتی کلیدی نام بردیم که با رعایت آن‌ها می‌توانید یک رپورتاژ خوب تهیه کرده و از آن طریق،  مخاطبین بسیاری نیز برای خود جذب نمایید.

سؤلات متداول
  • رپورتاژ آگهی چیست؟ 

همان طور که در بالا نیز اشاره کردیم، رپورتاژ آگهی درواقع یک تبلیغ در قالب یک گزارش و خبر است که قرار است از راه هایی به غیر از روش های معمول، باعث جذب مخاطب شود.

  • مزایای رپورتاژ آگهی چیست؟ 

تهیه تولید رپورتاژ آگهی برای هر کسب و کار،  مزایای فراوانی دارند. چندی از مهم ترین آن ها عبارتند از: هزینه مناسب و معقول نسبت به دیگر روش های تبلیغی، افزایش اعتبار برای برند محصول، بهبود سئو و مناسب بودن آن برای همه افراد و…

  • رپورتاژ آگهی چگونه باعث بهبود سئو وبسایت می شود؟ 

شما وقتی رپورتاژ آگهی تولید کرده و در وبسایت ها و منابع مختلف آنلاین و آفلاین انتشار می دهید، تمامی آن رسانه ها به وبسایت و یا پیج شما لینک فالو می دهند و در نتیجه امتیاز وبسایت شما در سرچ گوگل نیز بالا رفته و مخاطبین بیشتری را جذب خواهید کرد.

۵/۵ - (۱ امتیاز)


برچسب ها: سئو وب سایت

مقالات مرتبط

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *