اگر یک ماشین زمان داشتیم و با کمک آن می توانستیم به گذشته سفر کنیم، مشاهده می کردیم که تا حدود یک دهه پیش تلفن های هوشمند به شکل امروزی وجود نداشت. اما اکنون زندگی ما بدون این دستگاه ها غیر قابل تصور است. از سوی دیگر درآمد ۹۵ درصد بیزینس ها و کسب و کار آن ها به همین گوشی های همراه بستگی دارد. امروزه اغلب افراد برای شغل و کسب و کار خود، اپلیکیشنی طراحی کرده اند تا با کمک آن بهتر با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند. طراحی اپلیکیشن های اندرویدی معمولاً با پایتون صورت می گیرد. در ادامه این مطلب یک راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون ارائه خواهیم داد.

مزایای ساخت اپلیکیشن اندرویدی

برخی از افراد معتقدند که نیازی به هزینه های گزاف برای ساختن یک اپلیکیشن نداریم، زیرا اغلب این اپلیکیشن ها به سادگی از دور خارج می شوند و در میان رقیبان متعدد و قوی پایداری چندانی ندارد. گروهی دیگر از افراد معتقدند که این اپلیکیشن ها به اندازه کافی کاربران و مخاطبان را جذب نمی کنند و چندان سوددهی ندارند. این تصور و دیدگاه کاملا اشتباه است. در صورتی که شما بتوانید فضای مناسب و کاربری راحت در اپلیکیشن فراهم کنید، آن گاه شاهد رونق کسب و کار خود خواهید بود. با راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون می توانید بهترین امکانات را برای مخاطبان خود فراهم کنید.

اپلیکیشن های اندرویدی اپلیکیشن هایی هستند که به منظور نصب بر روی سیستم های اندرویدی طراحی می شوند و به کار می روند. جالب است بدانید که زبان اصلی برای ساخت اپلیکیشن های اندروید زبان جاوا JAVA است. جاوا را حتما به خاطر دارید. نخستین دستگاه های الکترونیکی که روانه بازار شدند، از سیستم عامل جاوا بهره می بردند. اما با مرور زمان و گسترش اندروید و مک، جاوا از صحنه سیستم عامل های موبایل کنار رفت.

علاوه بر جاوا، زبان های دیگری وجود دارد که می توان از آن ها برای برنامه نویسی اپلیکیشن های اندرویدی استفاده کرد. از جمله این زبان ها می توان به فلاتر یا پایتون اشاره کرد. پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است که کاربرد بسیاری دارد و در طراحی سایت یا اپلیکیشن های اندرویدی مورد استفاده قرار می گیرد. این زبان به دلیل فهم ساده و کاربری آسان، بسیار محبوبیت دارد و با کمک راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون می توانید به سادگی آن را فرا بگیرید.

 البته برای نصب پایتون بر روی ویندوز خود نیاز هست تا چند کار کوچک انجام شود که به صورت کامل در مقاله راهنمای نصب زبان پایتون در ویندوز قابل مشاهده است.

راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون در این میان به چه درد می خورد؟ !

زبان های برنامه نویسی متعددی مانند ویژوال بیسیک، سی، سی پلاس و غیره وجود دارد. پایتون نیز یک زبان برنامه نویسی آسان است که ساختاری ساده دارد و معمولاً در تولید برنامه های اندرویدی مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم درباره تاریخچه پایتون صحبت کنیم، باید بگوییم که این زبان توسط گیذو ون راسوم در سال ۱۹۹۱ طراحی شد و اصلی ترین و مهمترین ویژگی آن، قابل فهم بودن و کاربری بسیار ساده است.

این مطلب رو حتما ببینید:
بهترین زبان طراحی سایت کدام است؟ مقایسه زبان های برنامه نویسی به صورت حرفه ای

خوشبختانه لزومی ندارد که شما حتماً زبان برنامه نویسی بلد باشید. حتی یک فرد ناآشنا با زبان کد نویسی نیز می تواند کدهای پایتون را پیگیری کرده و متوجه شود. راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون مزایای بسیاری دارد و این موضوع باعث استفاده کارآمدی از دستورات و محبوبیت بیشتر آن می گردد. به همین منظور این زبان برنامه نویسی نخستین انتخاب برای افراد تازه کار و برنامه نویس ها است. یکی دیگر از مزایای زبان پایتون اجرای کدها در همه سیستم های عامل ویندوز، مک، لینوکس و اندروید است. در بخش بعدی به سایر مزایای پایتون اشاره خواهیم کرد.

مزایای برنامه نویسی با پایتون

  • یادگیری آسان

نخستین مزیت پایتون که همه افراد در باره آن اتفاق نظر دارند، یادگیری آسان به ویژه برای مبتدیان است. پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است و بسیار شبیه به زبان انگلیسی است. انتخاب این زبان برای برنامه نویسی بدین معنا است که زمان کمتری برای اشکال زدایی کد صرف خواهد شد و شما در نهایت سردرگمی کمتری خواهید داشت. با کمک راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون می توانید به راحتی این زبان را فرا بگیرید.

  • در دسترس بودن پشتیبانی

یکی دیگر از مزایای پایتون و محبوبیت آن در سراسر جهان، پشتیبانی بسیار خوب آن است. هنگامی که شما به بن بست بخورید، می توانید مشکل خود را به راحتی حل کنید. طبق جامعه یابی ها و پژوهش ها در سال ۲۰۱۹، پایتون سریع ترین زبان برنامه نویسی از نظر رشد در سراسر جهان محسوب می شود. پایتون برای سومین سال متوالی بیشترین درخواست بین سایر زبان های برنامه نویسی را داشته است.

  • درآمد بالا

اگر شما برنامه نویس پایتون باشید و به خوبی بر روی این زبان تسلط داشته باشید، دستمزد بسیار خوبی کسب خواهید کرد؛ زیرا طرفداران بسیار زیادی در دنیا دارد و درخواست های استخدامی برای آن بسیار زیاد است. از سویی دیگر راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون در تمام دنیا طرفداران مخصوصی دارد و با آموزش این زبان می توانید به درآمد برسید.

  • منابع یادگیری در دسترس

یکی دیگر از مزایای پایتون که آن را بسیار محبوب می کند، منابع یادگیری رایگان و در دسترس است. شما می توانید با کمترین سرمایه گذاری، برنامه نویسی پایتون را فرا بگیرید.

  • انعطاف پذیری
این مطلب رو حتما ببینید:
رابط کاربری UI چیست؟ بررسی تفاوت UI و UX، یکبار برای همیشه!

یکی از مهمترین مزایای پایتون، قابلیت انعطاف پذیری آن است. همان طور که گفتیم، این زبان در انواع سیستم های عامل قابلیت اجرا دارد و محدودیتی برای آن وجود ندارد.

البته در مقاله

مزایا و معایب پایتون به صورت کامل به این مبحث پرداخته شده است.

مزایای ساخت اپلیکیشن با پایتون چیست؟

با کمک راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون، می توانید از مزایای زیر نیز برخوردار شوید:

  • کدهای نهایی نوشته شده در پایتون در هر یک از سیستم عامل های مهم از قبیل لینوکس، یونیکس، ویندوز، مک و قابلیت اجرا دارد و به همین خاطر بهترین گزینه برای برنامه نویسی اندروید محسوب می شود.
  • زبان پایتون، زبانی با مفهوم و مستقیم ارائه می دهد به شما امکان می دهد تا برنامه هایی با مقیاس کوچک و بزرگ به صورت رایگان و بدون محدودیت بنویسید و طراحی کنید. این موضوع بهترین مزیت پایتون برای اپلیکیشن های اندروید محسوب می شود.
  • راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون، برای هر دو گروه توسعه دهندگان و مدیران سیستم وجود دارد. به بیان ساده تر، ابزارهای متنوع و گسترده ای برای استفاده از پایتون وجود دارد.
  • نرخ انتقال و سرعت توسعه در پایتون بسیار بالا است که اجازه می دهد برنامه های مشابه در تمامی پلتفرم ها و فضاهای گوناگون مورد استفاده قرار بگیرد.

چه برنامه هایی با پایتون نوشته شده اند؟

در ادامه مطلب به برخی از مهم ترین برنامه ها و اپلیکیشن های روز دنیا که با کمک پایتون نوشته شده اند اشاره می کنیم:

  • اپلیکیشن Aarlogic C که یک برنامه ردیابی PCB است که GSM/GPS استفاده می کند و با پایتون توسعه یافته است. این برنامه با سرورهای نقشه گوگل مورد پشتیبانی قرار گرفته است .
  • اپلیکیشن Pyroute که یک برنامه نقشه برداری و مسیریابی GPS مناسب برای موبایل است.
  • اپلیکیشن FoodPlus که یک برنامه موبایل سفارش غذا است که روند فرآیند سفارش غذا و ردیابی را ساده می کند و با استفاده از برنامه نویسی اندروید با پایتون طراحی شده است. مشابه این اپلیکیشن در ایران با نام اسنپ فود شناخته می شود.
  • اپلیکیشن AppBackup که باعث می شود امکانات پشتیبانی و بازیابی تنظیمات و داده های برنامه فروشگاه موبایل فعال شوند.

و…

روش های اجرای اپلیکیشن های اندرویدی پایتون در جاوا

راه های گوناگونی برای اجرای اپلیکیشن های اندرویدی به زبان پایتون وجود دارد. با کمک راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون می توانید این روش ها را فرا بگیرید. به صورت خلاصه دو مورد از این روش ها را می گوییم:

  • منتقل کننده ها

منتقل کننده ها قادرند کدهای اسکی ASCII نوشته شده به زبان پایتون را به بایتکودهای CPython تبدیل کنند. سپس این بایتکودها به بایتکودهای مناسب با جاوا بازنویسی می شوند و برنامه های پایتون بدون هیچ مشکلی به جاوا تبدیل می گردند. در این روش شما می توانید از ابزارهای های نیتیو جاوا به همان صورت در پایتون استفاده کنید.

  • پلتفرم های تکنولوژیکی

در خصوص تبدیل اپلیکیشن های اندرویدی پایتون به جاوا، پلتفرم های تجاری مختلفی به وجود آمده اند که به شما کمک می کنند کد نوشته شده در پایتون را به طور مستقیم به اپلیکیشن اندروید تبدیل کنید. PyMob یکی از محبوب ترین و مهم ترین پلتفرم ها در این حوزه محسوب می شود.

این مطلب رو حتما ببینید:
گیت چیست ؟ تمام نکات درمورد git در سال ۲۰۲۴

در این خصوص باید درباره پلتفرم کیوی نیز بدانید. این فریم ورک همانند PyMob یکی از محبوب ترین و بهترین پلتفرم ها برای تولید اپلیکیشن های بر پایه اندروید در پایتون محسوب می شود. این فریم ورک انواع قسمت های طراحی یک اپلیکیشن به صورت آماده دارد و از این نظر منحصر به فرد است. و شما می توانید با کمک آن، برنامه نویسی پایتون را سرعت ببخشید. این فریم ورک انواع پروتکل ها و ورودی ها و ابزارها مانند WM_Touch, WM_Pen, Mac OS X Trackpad and Magic Mouse, Mtdev, Linux Kernel HID, TUIO را به صورت آماده در خود دارد. این فریم ورک کاملا رایگان و بر پایه لایسنس MIT است.

 

جمع بندی و نتیجه گیری

پایتون یکی از محبوب ترین و آسان ترین زبان های کدنویسی برای اپلیکیشن های اندرویدی است. برای اجرای اپلیکیشن های اندرویدی پایتون در جاوا روش های گوناگونی مانند پلفترم های تکنولوژیکی یا انتقال دهنده ها وجود دارد که هر یک ابزارها و زیر مجموعه های خاصی دارد. شما با توجه به نیاز خود می توانید هر یک را انتخاب کنید. با کمک راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون، می توانید این زبان را فرا بگیرید و کسب درآمد کنید.

برای آشنایی با انواع فریم ورک های محبوب و پرکاربرد پایتون، مقاله فریم ورک های پایتون را بشناسید به همراه لیست بهترین فریم ورک ها به درد شما خواهد خورد.

 

سوالات متداول
  • امکانات ساخت اپلیکیشن با پایتون چیست؟

با کمک راهنمای ساخت اپلیکیشن با پایتون، می‌توانید امکانات زیر را نیز داشته باشید:

  • ساخت برنامه های وب
  • تجزیه و تحلیل داده ها
  • یادگیری ماشین و هوش مصنوعی
  • ساخت بازی ها
  • تجسم داده ها
  • و…
  • زبان پایتون در کدام سیستم عامل‌ها اجرا می‌شود؟

یکی از مزایای زبان پایتون، اجرای کدها در همه سیستم های عامل ویندوز، مک، لینوکس و اندروید است.

  • تفاوت عمده کارکرد پایتون با سایر زبان‌ها چیست؟

در مورد کارهایی که می توانید با پایتون انجام دهید، تقریباً مانند بسیاری از زبان های دیگر محدودیت ندارید.

۵/۵ - (۲ امتیاز)


مقالات مرتبط

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *