در این مقاله سعی داریم شما را با بازاریابی اپلیکیشن  اصولی آشنا کنیم. پس از اینکه ایده ی مد نظر خود را در قالب یک اپلیکیشن مارکتینگ طراحی کردید، در مرحله ی بعد باید در مورد بازاریابی اپلیکشن “ بدانید. در واقع باید برای جذب مخاطبان بیشتر، بهترین راه را برای عرضه و معرفی اپ مارکتینگ خود انتخاب کنید. باید در نظر داشته باشید که برای بازاریابی اپلیکیشن، استراتژی های مختلفی وجود دارد، بنابراین برای دستیابی به بلند پروازانه ترین اهداف خود در این کار، بایستی از ترکیبی از روش های موفق بازاریابی بهره بگیرید. در این نوشتار به معرفی موفق ترین تکنیک ها برای بازاریابی اپلیکشن اشاره خواهیم کرد. در این مقاله تمرکز ما در بازاریابی اپلیکشن است اما اگر نیاز به مشاوره بیشتر برای طراحی اپلیکیشن موبایل داشتید می توانید با کارشناسان چتر نیلی برای مشاوره تماس حاصل نمایید.

اپلیکیشن

استراتژی بازاریابی چیست؟

استراترژی برای بازاریابی روش و قاعده ی جذب مشتریان عمومی و مبدل کردن آن ها به مشتریان کالا یا خدمات مورد نظر است. عمده ترین استراتژی بازاریابی برای بازاریابی اپلیکیشن مواردی مانند ارزش های شرکت، پیام کلیدی برند، اطلاعات در مورد مشتریان مورد نظر، و سایر پارامتر های مؤثر بر موفقیت تاکید دارد. به طور کلی چهار ایتم اصلی موثر بر بازاریابی موفق شامل ۴ مورد زیر است:

  • محصول
  • قیمت
  • موقعیت
  • تبلیغات

موفق ترین تکنیک های بازاریابی اپلیکیشن

راه ها و پیشنهادات بسیار زیادی برای اپلیکیشن مارکتینگ و همچنین بازاریابی اپلیکیشن وجود دارد، بررسی آمار ها نشان می دهد که از بین انبوهی از استراتژی ها، برخی از این تکنیک ها عملکرد بهتری را نشان داده اند. دستورالعمل زیر را برای دستیابی به موفقیت دنبال کنید:

  1. تحقیقات بازار انجام دهید

پیش از صحبت کردن در مورد اپلیکیشن و راه های اپ مارکتینگ موفق، بهتر است مروری بر پارامتر مهمی به نام ” تحقیقات بازار ” داشته باشیم. برای اطلاع بهتر از فضای رقابت موجود، جالب است بدانید روزانه حدود ۱۰۰۰ اپلیکیشن مارکتینگ به اپ استور وارد می شود. در این شرایط انجام تحقیقات بازار به شما کمک می کند درک بهتری از روش های بازاریابی اپلیکیشن داشته باشید. در ابتدا باید به سه سوال مهم در مورد اپلیکیشن مارکتینگ خود پاسخ دهید:

  • مخاطبان اپلیکیشن مارکتینگ شما چه کسانی هستند؟
  • مزیت رقابتی محصول شما که باعث جذاب شدن آن برای مخاطب می شود چیست؟
  • رقبای فعلی شما در طراحی اپلیکیشن مارکتینگ چطور مخاطبان را جذب می کنند؟
این مطلب رو حتما ببینید:
طراحی اپلیکیشن Native | اپلیکیشن Native چیست و چه مزایایی دارد؟

جمع آوری اطلاعات و تحلیل داده های حاصل از پاسخگویی به این سوالات، به شما در انتخاب زمان مناسب برای لانچ اپلیکیشن کمک می کند.

استراتژی

  1. اپلیکیشن های رقیب را شناسایی کنید

یکی از راه های دستیابی به اطلاعات مخاطبان مورد نظر، بررسی و شناسایی اپلیکیشن مارکتینگهای رقیب است. پس از آن سعی کنید عملکرد و یا امتیازات بهتری نسبت به رقبا ارائه کنید و از چالش های به وجود آمده برای آن ها برای معرفی و جذب مخاطب برای بازاریابی اپلیکیشن خود بهره ببرید.

  1. اپلیکشن شما باید در اپ استور دیده شود

یکی از عوامل موفقیت در ساخت اپلیکیشن ، دیده شدن اپلیکشن شما در چند اپلیکشن اول در نتایج جستجوی اپ استور است. هرچه امتیاز  یا اصطلاحا رنگینگ شما بالاتر باشد، جایگاه بهتری در اپ استور به دست خواهید آورد و امکان انتخاب شدن اپلیکشن  شما بیشتر خواهد بود.

اپ مارکتینگ

پارامترهایی که امتیاز بالا را برای شما به همراه می آورند شامل :

عنوان اپلیکشین: نام اپلیکیشن شما باید روان و قابل خواندن باشد. متمرکز باشد و قابل خواندن باشد. راهنمای انتخاب نام اپلیکیشن

بخش توضیحات: در این بخش توضیح دهید استفاده از اپلیکشن شما چه مزایایی دارد، یا چه مشکلاتی را برای کاربر حل می کند. حتما دراین قسمت از کلمات کلیدی استفاده نمایید.

ایکون یا نماد اپلیکیشن: آیتمی را انتخاب کنید که با نگاه اول بتواند ماهیت اپلیکیشن شما را منعکس کند و سپس آن را به شکل منحصر به فردی طراحی کنید.

اسکرین شات: حتما تصویری صفحات مهم اپلیکشن را در اپ استور بارگزاری کنید.

  1. با ساخت یک ویدیو اپلیکشین خود را معرفی کنید

بسیاری از انتخاب ها در کاربران بر اساس حافظه ی دیداری آن ها انجام می شود. پس ساخت یک ویدیو کوتاه و با تمرکز بر ویژگی های اصلی و جذاب اپلیکیشن و با به کار گیری شخصیت های قدرتمند و محبوب در ساخت این ویدیو می تواند جهش قابل توجهی در تعداد کاربران شما به دنبال داشته باشد. پس از ساخت ویدیو آن را یک بار بدون صدا ببینید. اگر هنوز هم جذاب است شما راه را درست رفته اید. آن را در رسانه ی مناسب منتشر کنید و منتظر نتیجه ی حیرت آور آن باشید.

  1. وبلاگ نویسی کنید

ساخت وبلاگ علاقه ی مخاطبان را به دنبال کردن اموری انجام می دهید افزایش می دهد، به علاوه کابران راحت تر می توانند شما را جستجو کنند. در وبلاگ در مورد ایده ها و برنامه های پیش رو و نیز دستاورد های خود بنویسید. کلمات کلیدی را به کار گیرید، محتوای با کیفیت تولید کنید و برای افزایش دادن بازدید های صفحه ی خود با اینفلوینسر ها در ارتباط باشید.

  1. مخاطبانتان را در شبکه های اجتماعی جستجو کنید

شبکه های اجتماعی راه را برای در ارتباط بودن با کاربران آسان کرده است. به علاوه دستیابی به مشخصات کاربران،  اطلاع از سرگرمی ها و علاقه مندی های آن ها بسیار ساده تر از قبل محقق می شود. رسانه های قدرتمندی مانند فیس بوک امکان انجام تنظیمات بسیار دقیق را دارند، که به شما این اطمینان را می دهد که تبلیغات موثری خواهید داشت و تیزرشما توسط کاربران مورد نظر مشاهده خواهد شد.

  1. برای خود KPI تعریف کنید

KPI یا شاخص کلیدی عملکرد روشی است که به وسیله ی آن میزان عملکرد مناسب اپلیکیشن سنجیده می شود. با این کار وضعیت فعلی و نیز مواردی که می تواند بهبود یابد، مشخص می شود. مواردی زیادی بر این شاخص تاثیرگذارند برای مثال: تعداد کاربران فعال به صورت روزانه، هفتگی و ماهیانه، هزینه ی هر بار خرید، هزینه ی هر نصب برنامه، هزینه ی هر ۱۰۰۰ بازدید و … که باید به عنوان داده های خام به دقت بررسی شوند.

این مطلب رو حتما ببینید:
بهترین ترندهای طراحی UI و UX در سال های اخیر

 اهمیت میزان بازگشت کاربر به اپلیکیشن

“بازگشت کاربر” اصطلاحا  شاخصی است که به تعداد کاربرانی گفته می شود که پس از گذشت مدت زمان مشخصی همچنان از اپلیکیشن استفاده می کنند. معمولا گفته می شود که احتمال استفاده ی مجدد کاربر در روز اول پس از نصب ۲۶ درصد، روزهفتم ۱۱ درصد، روز بیست و یکم ۷ درصد و روز سی ام ۶ درصد است. نرخ بازگشت کاربر در اپلیکیشن های مختلف با توجه به کاربرد و مورد استفاده ی آن متفاوت در نظر گرفته می شود. حفظ کاربران قدیمی برای مدت زمانی طولانی تر، نسبت به افرادی که تازه اپلیکیشن را نصب کرده اند درآمد بیشتری برای ذی نفعان اپلیکیش به همراه خواهند داشت.

اپ مارکتینگ

بازاریابی از طریق ایمیل

تهیه ی یک لیست از ادرس های ایمیل روش بسیار خوبی برای آپ دیت کردن منظم کاربران و ارسال پیام های تبلیغاتی به آن هاست. این نوع اپ مارکتینگ ، میزان بازگشت کاربر به اپلیکیشن را افزایش می دهد. از طریق ایمیل می توانید به مشتریان وفادار خود پیشنهادات تخفیف ارائه نمایید. نکته ی قابل توجه این است که بایستی ایمیل ارسالی برای اپلیکیشن شما شخصی سازی شده باشد. در چتر نیلی ما در تمام این مراحل شما را یاری می نماییم در مورد رویه ی انجام کار در چتر نیلی چگونه است؟ میتوانید در بخش مقالات بیشتر مطالعه نمایید.

سه سوال مهم درمورد تکنیک های بازار یابی اپلیکیشن

۱-صفحه ی فرود چیست؟ یکی از استراتژی های بازاریابی اپلیکیشن استفاده از صفحه ی فرود در وب سایت است. صفحه ی فرود در واقع یک صفحه ی ساده و با محتوای حدود یک جمله است که در آن تعریف ساده و مختصری در مورد اپلیکیشن آورده می شود و هدفش جذب مخاطب و افزایش ارتباط است.

این مطلب رو حتما ببینید:
ایده طراحی اپلیکیشن های نوآور و جدید

۲- آیا طراحی سایت می تواند بازاریابی آن را موفق کند؟ بله طراحی سایت نقش مهمی در جذب و حفظ کاربران دارد. مواردی مانند طولانی بودن فرایند ثبت نام در سایت، یا پیچیده بودن منو ها و یا آنبوردینگ زمان بر و … مواردی است که می تواند کاربر را از ادامه ی استفاده از اپلیکیشن شما منصرف کند.

۳-کانال های برقراری ارتباط با کاربر پس از نصب اپلیکیشن چه مواردی هستند؟  معمولا دو نوع کانال برقراری ارتباط برای اپلیکیشن ها تعریف می شود. دسته ی اول پوش نوتیفیکیشن ها هستند که پیام از طرف اپلیکیشن به روی صفحه ی اصلی دستگاه کاربر رفته و وی را به استفاده ی مجدد از اپلیکیشن تشویق می کند. و نوع دوم پیام های درون برنامه ای هستند که استفاده از اپلیکیشن را برای کاربر تسهیل می کنند.

۵/۵ - (۳ امتیاز)


مقالات مرتبط

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *