بسیاری از توسعه دهندگان وب همراه به دنبال استفاده از بهترین و کاربردی‌ترین ابزار و زبان به منظور برنامه نویسی هستند که در این بین یکی از قدرتمندترین زبان‌های برنامه نویسی، زبان برنامه نویسی پایتون است. با توجه به قابلیت‌ها و کاربرد ساده‌ای که زبان پایتون دارد، در سال‌های اخیر مورد توجه بسیاری از توسعه دهندگان وب قرار گرفته است. این زبان برنامه نویسی با برخورداری از فریم‌ورک‌های متعدد مانند جنگو، Flask ،Pylons، Pyramid، Cherrypy و … امکان برنامه طراحی سایت را برای توسعه دهندگان وب فراهم می‌آورد. در ادامه این مقاله قصد داریم با زبان برنامه نویسی پایتون و مزیت‌های طراحی سایت با این زبان بیشتر آشنا شویم.

طراحی سایت با پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟

زبان برنامه نویسی پایتون زبان ساده و آسانی است که به دلیل برخورداری از همین ویژگی بهترین گزینه برای کسانی است که می‌خواهند به آموختن برنامه نویسی بپردازند. پایتون این امکان را برای شما فراهم می‌آورد تا بتوانید به سرعت آموزش بدید و شروع به کد نویسی کنید.

بسیاری بر این باورند که سادگی پایتون به دلیل ضعیف بودن این زبان است، در حالی که اینگونه نیست و این زبان برنامه نویسی در سطح بالایی قرار دارد و در سراسر جهان به صورت گسترده‌ از آن استفاده می‌شود. 

انتخاب هوشمندانه بین زبان‌های پایتون یا سی شارپ برای یادگیری و برنامه نویسی مستقیماً به ویژگی‌های کلیدی و مزایا و معایب استفاده از آنها در توسعه برنامه‌ها بستگی دارد. در ادامه مهمترین ویژگی‌ها، مزایا و معایب زبان پایتون شرح داده خواهد شد.

کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون

امروزه پایتون به عنوان یک زبان عمومی در دنیا تبدیل شده است و برنامه نویسی را به طور کامل متحول کرده است. پیش از پایتون آموزش، درک و توسعه زبان‌های برنامه نویسی بسیار سخت بود ولی امروزه تبدیل به یکی از زبان‌های محبوب شده است.

از زبان برنامه نویسی پایتون در موارد مختلفی استفاده می‌شود که دلیل اصلی آن تطبیق پذیری و ساده بودن آن است. در ادامه بعضی از موارد استفاده از آن را بیان می‌کنیم.

  • طراحی سایت با پایتون
  • طراحی و اجرای اپلیکیشن موبایل
  • هوش مصنوعی و تشخیص چهره
  • پردازش تصویر
  • داده کاوی
  • امنیت و هک
  • طراحی UI / UX (رابط کاربری / تجربه کاربری)
  • ساخت بازی

چرا از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده کنیم؟

زبان برنامه نویسی پایتون به نسبت دیگر زبان‌های برنامه نویسی از پایداری و انعطاف‌پذیری بیشتری برخوردار است که در زمینه‌های مختلف مانند هوش مصنوعی برای یادگیری ماشین از آن استفاده می‌شود. دلیل دیگری که برای استفاده از زبان برنامه‌نویسی پایتون وجود دارد امکان دستکاری، تجزیه و تحلیل و مدیریت داده‌ها است همچنین این زبان قابلیت پشتیبانی از تمام سیستم عامل‌ها را دارد.

مزایای طراحی سایت با پایتون

توسعه دهندگان وب با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون می‌توانند از تجربه سرعت بالا تنها با پردازش صحیح پایگاه داده بهره‌مند شوند. در صورتی که شما نیاز به طراحی سایت، ثبت آگهی یا کتابخانه داشته باشید، تنها با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون می‌توانید به راحتی چنین پردازشی ایجاد کنید. 

به طور حتم زبان برنامه نویسی پایتون رقیبی بی چون و چرا برای mysql و sql server محسوب می‌شود  زیرا این دو آسان‌تر است و این موضوع تنها یکی از مزیت‌های طراحی سایت با پایتون است. با توجه به قابلیت‌هایی که زبان برنامه نویسی پایتون دارد، موتور جستجوی گوگل نیز با استفاده از آن کدنویسی شده و در سراسر جهان از این زبان برنامه نویسی به عنوان زبانی جوان و همه کاره یاد می‌شود.

حتی عده ای پایتون را ساده ترین زبان برای شروع برنامه نویسی می دانند!

برای طراحی سایت PHP یا Python را انتخاب کنیم؟

بسیاری از کارفرمایان با این چالش روبرو هستند که برای طراحی وب سایت خود به سراغ برنامه نویس PHP‌ روند یا برنامه نویس Python. با توجه به وجود چنین چالشی میان کارفرمایان باید به خوبی نسبت به به طراحی سایت با PHP یا Python‌ اطلاعات کسب کرد. برای مقایسه این زبان باید گفت، هر دو آن‌ها زبان‌های چند منظوره، تفسیری و سطح بالایی هستند که به زبان انسان بسیار نزدیک‌اند. پایتون زبانی است که در سال ۱۹۹۰ توسط Guido van Rossum طراحی شد و PHP نیز در سال ۱۹۹۴ توسط Rasmus Lerdorf معرفی شد. به طور کلی باید گفت با توجه به اینکه زبان برنامه نویسی PHP، چند منظوره است اما به صورت عمده از آن در ساخت صفحات وب استفاده می‌شود. این در حالی است که برنامه نویسی با پایتون امکان ساخت اپلیکیشن‌های موبایل، طراحی وب، هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، بازی سازی، داده کاوی و … را فراهم می‌آورد. 

تفاوت عمده بعدی که این دو زبان در قواعد نوشتاری Syntax است. سینتکس PHP نسبت به پایتون پیچیده‌تر است و برای یادگیری آن باید زمان و تلاش بیشتری صرف کرد. این در حالی است که یادگیری سینتکس پایتون بسیار ساده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌توان آن را فرا گرفت.

البته طراحی سایت تخصصی از طریق پایتون می تواند زمانبر تر و حتی گرانتر باشد.

مزایای پایتون نسبت به زبان برنامه نویسی PHP

  1. فریم ورک‌های متنوع و کاربردی
  2. کتابخانه‌های متنوع با امکانات زیاد
  3. انعطاف پذیری و قدرتمندی
  4. یادگیری آسان‌تر نسبت به PHP
  5. درک آسان کدهای پایتون
  6. پشتیبانی قوی برنامه نویسان از پایتون
  7. امکان اشکال زدایی سریع

توسعه و طراحی سایت با پایتون چگونه است؟

استفاده از زبان پایتون برای طراحی و توسعه وبسایت باید در چارچوب همین زبان باشد و فریم ورک‌های پایتون استفاده شود. قابلیت اصلی زبان پایتون به دیگر زبان‌ها که آن را در بین برنامه نویسان بسیار محبوب کرده است، امکان استفاده از فریم ورک‌های مختلف برای طراحی و توسعه انواع وب اپلیکیشن و وبسایت‌های فروشگاهی، غیر فروشگاهی و شرکتی با امکان ترکیب انواع زبان‌های برنامه نویسی فرانت‌اند می‌باشد.

فریم ورک‌های پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون با استفاده از فریم ورک‌ها روند طراحی توسعه و طراحی سایت با پایتون را با کاهش میزان کد نویسی سرعت ببخشید. همچنین استفاده از فریم ورک‌ها به علت استفاده از اجزای پیش ساخته مرحله اجرای پروژه سایت را سریع‌تر می‌کند.

این مطلب رو حتما ببینید:
طراحی سایت مدرن ! معرفی مهمترین و بهترین تکنیک ها ۲۰۲۴ !

فریم ورک‌های پایتون برای فرانت‌اند هم کاربرد دارند؟

استفاده از فریم ورک‌های پایتون فقط برای بک‌اند در طراحی سایت با پایتون می‌باشد. این فریم ورک‌ها بیشتر در قسمت امنیت و بانک‌های اطلاعاتی سمت سرور که نیاز به جستجوی آدرس‌ها و پاسخ به نیاز کاربران است انجام می‌شوند.

معرفی برترین فریم ورک‌های پایتون برای توسعه وب

فریم ورک های پایتون امکانات بسیار جذابی را در اختیار استفاده کنندگان خود قرار می‌دهد. فریم ورک های پایتون بخاطر Full Stack بودن کار بسیاری از برنامه نویسان را راحت کرده است. در زیر با مهم‌ترین فریم ورک های پایتون برای وب آشنا می‌شویم.

  • فریم ورک جنگو (Django)

فریم ورک Django یک چارچوب وب رایگان بر پایه پایتون است که به صورت متن باز ارائه شده است. جانگو یا جنگو از الگوی معماری (Model-View-Template) یا به اختصار MVT پیروی می‌کند.

پایتون جنگو با هدف توسعه آسان، سریع و کارآمد ساخته شده است. در جانگو سعی شده است که تمامی اجزا با هم در ارتباط باشند و قابلیت استفاده مجدد را حفظ کنند. این ویژگی‌های جذاب باعث شده که توسعه یک وب اپلیکیشن تحت وب با سرعت بالا، امنیت بسیار قوی و قابلیت مقیاس پذیری و نگهداری بسیار بالا و همچنین سئو مناسب، با جنگو قابل انجام شود.

این فریم ورک در بین تمام برنامه نویسان محبوب است و از آن با ارتقا دادن و داکیومنت سازی به خوبی پشتیبانی می‌کنند.

  • فریم ورک وب تو پای (Web2Py)

این فریم ورک با توجه به ابزارهایی که برای ویرایش، ردیابی و تست خطاها دارد و مبتنی بر پایگاه داده است، توسط بسیاری از برنامه نویسان استفاده می‌شود. Web2Py بخاطر پشتیبانی از معماری MVC و امنیت بالای داده‌ها برای ساخت وب اپلیکیشن‌ها از محبوبیت نسبی برخوردار است.

  • فریم ورک فلسک (Flask)

این فریم ورک برای افزایش انعطاف پذیری و کنترل برنامه نویس در ساخت وب اپلیکشن‌ها بیشترین کاربرد را دارد.

کسانی که در گذشته جاوا کار بوده اند و در این روزها به پایتون کوچ می‌کنند با فلسک ارتباط بیشتری برقرار می‌کنند. دلیل این موضوع این است که فلسک یک میکرو فریم ورک است که به جاوا بسیار نزدیک است، با این تفاوت که ساختار فلسک بسیار ساده ولی توسعه پذیر است. معمولا برای پروژه‌های بزرگ از جانگو استفاده می‌شود، ولی اگر پروژه کوچکی در دست اقدام دارید فلسک می‌تواند به خوبی عرض اندام کند و نیازهای شما را برطرف نماید.

  • فریم ورک توربو گیرز (TurboGears)

فریم ورک توربو گیرز آخرین فریم‌ ورکی است که ما در این مقاله بررسی می‌کنیم. توربو گیرز فریم ورکی قدرتمند از پایتون است که از الگوی MVC پشتیبانی می‌کند، کتابخانه‌های مختلفی را برای پشتیبانی از پایگاه داده‌ها در خود جای داده است و بر همین اساس قابلیت‌های بسیاری را برای توسعه دهندگان اپلیکیشن‌های تحت وب به ارمغان می‌آورد.

ترتیب محبوبیت فریم ورک‌ها برای برنامه نویسان

  1. Django
  2. Flask
  3. Pyramid
  4. Web2Py
  5. Turbogears

اینکه از کدام یک از این فریم ورک ها استفاده نمایید، با توجه به نوع و سطح پروژه، همچنین نیروی کاری که در اختیار دارید و عوامل دیگر بر عهده شما عزیزان است.

برای انتخاب هر یک از فریم ورک‌ها باید نیازسنجی پیش از اقدام به انجام پروژه را انجام دهید تا در مسیر اجرا  طراحی سایت با پایتون دچار مشکل نشوید و راه برای شما روشن باشد.

پیاده سازی الگوهای معماری MVC در طراحی سایت با پایتون و انجام پروژه‌های برنامه نویسی به هر زبانی بسیار اهمیت دارد.

سایت‌هایی که بر پایه پایتون طراحی شده‌اند؟

طراحی سایت با پایتون توسط بسیاری از شرکت‌های بزرگ سراسر جهان انجام می‌شود زیرا این زبان برنامه نویسی امکانات و ویژگی‌های منحصر به فردی را در اختیار توسعه دهندگان وب قرار می‌دهد. از جمله وب سایت‌هایی که به منظور طراحی آن‌ها از زبان برنامه نویسی با پایتون بهره گرفته شده است، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. گوگل
  2. یوتیوب
  3. اینستاگرام
  4. اسپاتیفای
  5. ردیت
  6. دراپ باکس
  7. کورا
  8. پینترست
  9. ناسا
  10.  موزیلا فایرفاکس 

مطمئنا روز به روز به سایت‌های بزرگی که از پایتون استفاده می‌کنند اضافه خواهد شد.

دیگر کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون

  • توسعه وب
  • هوش مصنوعی
  • کاربردهای مرتبط با زبان ماشین
  • IOT با اینترنت اشیا
  • برنامه های تجاری بزرگ
  • GUI دسکتاپ

چند نکته مهم که در مورد طراحی سایت با پایتون باید بدانید

ویژگی‌های بسیار زیادی وجود دارد که پایتون را از سایر زبان های برنامه نویسی جدا کرده است. در زیر به چند ویژگی در رابطه با پایتون اشاره می‌کنیم:

  1. مهمترین نکته در رابطه با پایتون، تبدیل شدن این زبان برنامه‌نویسی به یک زبان چند منظوره و سطح بالا است. همانطور که در این مقاله خواندید، پایتون برای موارد متعددی کاربردهای بسیار کاربردی را دارد و شما را از یادگیری چند زبان بی نیاز می‌کند.
  2. برنامه‌های پایتون در مقایسه با زبان‌های دیگر از جمله جاوا به شکل چشم‌گیری کوچکتر است اما برای اجرای پروژه‌های طراحی سایت با پایتون نیاز به یادگیری DOM (Document Object Model) و جی‌کوئری نیز دارید.
  3. زبان پایتون بخاطر الزام در رعایت تورفتگی‌ها در هنگام نوشتن برنامه، نظم و خوانایی بالایی برخورد است.
  4. اگر به دنبال یادگیری ماشینی هستید مطمئنا پایتون انتخابی کامل برای شما خواهد بود.
  5. داشتن فریمورک بسیار قوی جنگو در حوزه وب که وب‌سایت‌های بزرگی از جمله یوتیوب، اینستاگرام و دراپ باکس از آن استفاده می‌کنند.
  6. پایتون محاسبات علمی، پردازش متن، پردازش تصویر و… را با قدرت انجام می‌دهد.
  7. برای برنامه‌نویسی رابط کاربری GUI از فریم‌ورک های قوی مانند PyQt و Kivy می‌توان بهره برد.
  8. پایتون شما را از بسیاری از اشتباهات رایج امنیتی دور نگه میدارد و می تواند امنیت بسیاری را برای شما به ارمغان بیاورد.
  9. قیمت سایت های بر پایه پایتون، (مثلا قیمت سایت شرکتی) کمی بالاتر از php خواهد بود.
این مطلب رو حتما ببینید:
کاربرد پایتون چیست؟ در چه مواردی از آن استفاده می شود؟

تمامی این موارد و ده‌ها مزیت دیگری که پایتون دارد باعث شده که این زبان برنامه نویسی جایگاه ویژه‌ای را برای خود دست و پا کند.

بر اساس رتبه‌بندی که در سایت Github.io برای زبان‌های برنامه نویسی برتر در جهان، پایتون جایگاه اول را کسب نموده است.

در سراسر جهان ، پایتون محبوب ترین زبان است، پایتون بیشترین رشد را در ۵ سال گذشته (۲۰.۱٪) و جاوا بیشترین کاهش رتبه را داشته است (-۸.۷٪).

طراحی سایت با پایتون

طراحی سایت با پایتون چه مزایا و معایبی دارد؟

تا به اینجا درباره زبان برنامه نویسی پایتون و دلیل استفاده آن در طراحی سایت با پایتون و وب اپلیکشن‌ها را بررسی کردیم. سوال اصلی این است پایتون برای طراحی همه وبسایت‌ها مناسب است؟ برای پاسخ به این سوال باید به سراغ مزایا و معایب طراحی سایت با پایتون برویم.

مزایای پایتون نسب به دیگر زبان‌های برنامه نویسی

  1. پایتون زبانی مبتنی بر اصطلاحات مرسوم است درست مانند این است که با یک ماشین به زبان انگلیسی در سطح ابتدایی صحبت کنید. همین قابلیت باعث کاهش حجم کد نویسی نسبت به دیگر زبان‌های برنامه نویسی می‌شود.
  2. با توجه به کاهش حجم کد نویسی می‌توان این مزیت را برای پایتون در نظر گرفت که پروژه‌ها به نسبت سریع‌تر آماده و اجرا می‌شوند. در صورتی که نیاز به پیش نمونه و یا دمو داشته باشید به راحتی می‌توانید با این زبان برنامه نویسی سریع کارها را انجام، اجرا و اصلاح کنید و از نظر زمانی نسبت به رقبا پیشی بگیرید.
  3. زبان برنامه نویسی پایتون به دلیل جامع، کامل بودن، قابلیت افزودن و به روزرسانی کتابخانه‌ها، جزو یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی است. یکی دیگر از دلایل محبوبیت پایتون پشتیبانی قوی جامعه برنامه نویسی برای این زبان است و متن باز بودن آن کمک ویژه‌‌ای به برنامه نویسان تازه وارد کرده است.
  4. مطمئناً هیچ نرم افزار و وبسایتی ددلاین ندارد و همیشه قابلیت اپدیت شدن برای آن امکان پذیر است. به دلیل قابل فهم و درک بودن کدهای زبان برنامه نویسی پایتون، کتابخانه‌ها، ابزارها و بسته‌های توسعه زیاد این زبان که از پیش نوشته شده‌اند حتی در صورتی که مدت زمان طولانی از طراحی و اجرای وبسایت گذشته باشد با ارائه داکیومنت‌ها به برنامه نویس جدید، او به راحتی می‌تواند وبسایت و وب اپلیکشن را توسعه دهد (اجرای صحیح معماری MVC در این باره نقش اساسی دارد).
  5. زبان پایتون از برنامه نویسی شی گرا، توابع، ساختارها نیز پشتیبانی می‌کند. همچنین قابلیت تعریف و استفاده از کلاس‌ها، اشیا در پایتون وجود دارد.
  6. خوانایی و اشکال زدایی در زبان برنامه‌نویسی پایتون بسیار بالا است.
  7. قابلیت تطبیق کدهای پایتون با دیگر پلتفرم‌ها و سیستم‌ها وجود دارد.
  8. از پایتون برای نمونه سازی و تست کردن برنامه‌ها بسیار مهم و کاربردی است.

معایب زبان برنامه‌نویسی پایتون

  1. دسترسی به لایه پایگاه داده پایتون بسیار ضعیف است.
  2. به دلیل استفاده از مفسرها سرعت اجرا در زبان پایتون به نسبت دیگر زبان‌ها کمتر است.
  3. این زبان برای توسعه پلتفرم‌های محاسبات همراه اصلا مناسب نمی‌باشد.
  4. قابلیت نخ‌کشی یا Threading در زبان پایتون، به دلیل وجود «قفل مفسر سراسری» ضعیف است. نخ‌کشی یا Threading تکنیکی است که استفاده از آن در برخی از زبان‌های برنامه‌نویسی مفسر سبب افزایش سرعت اجرای کدها می‌شود.

قیمت طراحی سایت با پایتون

برای طراحی سایت با پایتون یک قیمت پایه وجود دارد و یک قیمت برای پلن‌های اضافی، که قیمت پلن پایه برای همه موارد تقریبا یکسان می‌باشد اما با توجه نیازهای شما قیمت پلن‌های اضافه متغییر است.

پس از نیازسنجی مرحله امکان سنجی است. به زبان ساده پس از اینکه نیازهای وبسایت شما مشخص شد برای پیاده سازی امکانات مورد نیاز سایت و میزان اختصاصی بودن وبسایت مشخص می‌شود.

برخی از موارد تاثیرگذار بر روی قیمت طراحی سایت با پایتون

  • سرعت سایت
  • قابلیت سفارشی سازی
  • مدت زمان تحویل
  • امکانات سایت
  • امنیت
  • سئو تخصصی
  • کد نویسی بهینه
  • بهینه سازی پس از طراحی و تحویل
  • مدت زمان پشتیبانی
  • طراحی UI/UX یونیک

تمام این موارد بر روی قیمت تاثیر گذار هستند.

معایب زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟

با توجه به مزیت‌هایی که گفته شد شاید تصور کنید که این زبان برنامه نویسی هیچ مشکلی ندارد، اما باید به شما بگوییم که در حوزه برنامه نویسی هیچ زبان کامل و بی‌نقصی وجود ندارد.

  1. در زبان برنامه‌نویسی پایتون به دلیل استفاده از دیگر زبان‌ها و مفسری بودن آن باعث شده است تا از نظر عملکرد سرعت کمی کندتر نسبت به دیگر زبان‌های مشابه با خود باشد.
  2. مصرف بالای حافظه نیز از مشکلات دیگر زبان پایتون است. علت اصلی مصرف زیاد حافظه استفاده از زبان‌های مختلف و انعطاف پذیر بودن این زبان است.

فریم ورک فوق العاده جنگو و فلسک برای توسعه و طراحی سایت با پایتون بسیار کاربردی و ارزشمند هستند.

چطور زبان مناسب برای طراحی و پیاده‌سازی وبسایت انتخاب کنیم؟

با توجه به مزایای و معایب به طور قطعی طراحی سایت با پایتون جزو یکی از بهترین گزینه‌ها است. اما صد در صد نیست چرا که با توجه به نیاز خود باید زبان برنامه نویسی سایت را انتخاب کنید.

زبان پایتون برای تجزیه و تحلیل، داده کاوی و وب سایت‌هایی با این موضوعات بسیار عالی است. با ترکیب پایتون، جاوا و فریم ورک مناسب طراحی سایت با پایتون پیشنهاد می‌شود و یا اتخاب زبان‌های دیگر برنامه نویسی مانند PHP و رغیب اصلی پایتون یعنی Asp.net C# در زمینه طراحی وب از گذشته تا به امروز بسیار عالی عمل کرده‌اند.

طراحی سایت با جنگو Django

تا این قسمت از مقاله با طراحی سایت با پایتون و فریم ورک های مختلفی که در حوزه وب دارد آشنا شدیم. همچنین از مزیت ها و سایت هایی که از این زبان محبوب استفاده می‌کنند باخبر شدیم. در این قسمت مقاله می‌خواهیم با طراحی سایت با جانگو آشنا شویم.

این مطلب رو حتما ببینید:
طراحی باشگاه مشتریان با بهترین تیم برنامه نویسی برای کسب وکار شما

همانطور که در قسمت‌های قبل گفتیم جنگو از معماری سه لایه MVT پیروی می‌کند که این معماری در شکل زیر قابل درک‌تر می شود.

جنگو در سال ۲۰۰۳ توسط Adrian Holovaty و Simon Willison معرفی شد. در سال ۲۰۰۵ این پلتفرم با نام Django که از نام موسیقی دانی با نام Django Reinhardt گرفته شده بود، به بازار زبان‌های برنامه نویسی عرضه شد.

جنگو برای خود از اصولی مهم پیروی می‌کند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به کدنویسی کمتر، توسعه سریع‌تر، طراحی تمیز و عدم تکرار، اشاره کرد. قابل ذکر است که این فریم ورک توسط افراد بسیار زیادی بررسی و تایید شده است که همین موضوع باعث اعتبار بیشتر آن شده است. همچنین استفاده سایت های بسیار بزرگی از جمله یوتیوب، فیسبوک و… باعث شده توجهات به سمت این زبان کشیده شوند.

جنگو و سئو

جنگو با توجه به ارائه URL هایی که برای انسان USER-FRIENDLY هستند، شرایط بسیار خوبی را برای متخصصان سئو فراهم می‌کند. ویژگی های دیگر جنگو باعث شده است که این فریم ورک برای سئو بسیار مناسب باشد و هیچ مشکلی را در این زمینه ایجاد نکند.

از کجا برای طراحی اپلیکیشن و وب اپ شروع کنید؟
شما می توانید فرم مشاوره قیمت ما رو پر کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.
سفارش خدمت

جنگو و امنیت

در جنگو اطلاعات شما همیشه از طریق تمپلیت ها به مرورگر ارسال می‌شوند و کدهای اصلی پنهان می‌مانند. این موضوع باعث می‌شود که خطاهای امنیتی بسیار کمتری را نسبت به PHP مشاهده کنیم.

جنگو و پروژه های تجاری بزرگ

با توجه به این جنگو بسیار مقیاس پذیر است و از مجموعه ای کامپوننت ها تشکیل شده است که به هم وابسته نیستند و بر همین اساس به راحتی می‌شود آن‌ها را حذف کرد یا تغییر داد، بهترین گزینه برای انجام پروژه های تجاری است.

امیدواریم در این مقاله با زبان برنامه نویسی پایتون و همچنین فریم ورک محبوب جانگو آشنا شده باشید و نهایت استفاده را ببرید. ما در چتر نیلی از این زبان محبوب برای طراحی وب اپلیکیشن های مشتریانمان بهره میبریم و بهترین ها را برای ایشان به ارمغان می‌آوریم.

کتابخانه‌های معروف پایتون برای توسعه وب و طراحی سایت با پایتون

  1. Scrapy: کتابخانه وب اسکرپینگ برای استخراج اطلاعات از صفحات وبسایت‌ها و لینک‌های موجود در آن می‌باشد. نیاز به یک خزنده وب است که برای جستجو، داده کاوی، پردازش اطلاعات لازم است.
  2. Zappa: کتابخانه‌ای برای توسعه وب اپلیکشن بدون سرور در AWS Lambda می‌باشد.
  3. Requests: امکان ارسال درخواست به HTTP و دریافت داده‌ها و صفحات HTML و ارتباط با وب اپلیکشن‌ها استفاده می‌شود.
  4. Dash: برای ارائه چارت، نمودار، توسعه وب اپلیکشن‌ها و مواردی از این قبیل می‌باشد که داده‌ها را به صورت بصری نمایش می‌دهد و همچنین این کتابخانه بر روی فریم ورک فلسک نیز کار می‌کند.

سوالات متداول

مزیت توسعه با زبان برنامه نویسی با پایتون (جنگو) چیست؟
ما در چتر نیلی میتوانیم با توسعه توسط زبان برنامه نویسی جنگو، سرعت پیاده سازی سریعتر و در نتیجه هزینه ی اجرایی در ازای کیفیت بهتری ارایه بدهیم. زبان پایتون بسیار ساخت یافته است و قابلیت پیاده سازی با معماری های به روز و مقیاس پذیر را دارد

آیا پیاده سازی با زبان برنامه نویسی پایتون سرعت بارگزاری صفحات را افزایش میدهد؟
در زبان برنامه نویسی پایتون امکانات خوبی برای بهینه کردن پروسه های سمت سرور وجود دارد در نتیجه افزایش سرعت صفحات تسهیل میشود.

برای توسعه وب استفاده از پایتون جنگو بهتر است یا پی اچ پی؟
زبان های برنامه نویسی در واقع ابزارهایی هستند برای پیاده سازی نرم افزار مورد نظر شما، و در ادبیات تخصصی زبان بهتر یا بدتر وجود ندارد، نگاه درست نگاه کاربردی است. ما در چتر نیلی میتوانیم به شما کمک کنیم تا با بهترین تکلنولوژی ها نرم افزار خودتان رو توسعه دهید.

پایتون چه کارهایی انجام می‌دهد؟

  1. ایجاد برنامه‌های کار در کنار نرم افزار
  2. خواندن گردش کار در کنار نرم افزار
  3. اصلاح سیستم‌های پایگاه داده
  4. مدیریت داده‌های بزرگ
  5. ایجاد نرم افزارهای اماده

قالب آماده استفاده کنیم یا اختصاصی؟

طراحی سایت با قالب‌های آماده از قیمت کمتری برخوردار است. اما طراحی یک قالب اختصاصی با رابط کاربری (UI User Interface)  به زیبایی سایت تاثیر به سزایی دارد.

قیمت پشتیبانی طراحی سایت با پایتون چقدر است؟

با توجه به اینکه پشتیبانی برای رفع مشکلات احتمالی، خرابی، اپدیت‌ها و باگ‌ می‌باشد معمولا به صورت ماهانه و یا سالانه می‌باشد. که با توافق طرفین این مبلغ انتخاب می‌شود.

چرا هزینه طراحی سایت اختصاصی بیشتر است؟

طراحی سایت به صورت اختصاصی میزان کدها و درخواست‌های ارسالی به سمت سرور را کاهش می‌دهد و در نتیجه سایت با سرعت بیشتری کار می‌کند. سایت‌های اختصاصی به دلیل طراحی خاص کیفیت سایت نسبت به رغبا بیشتر می‌باشد.

در سایت‌های اختصاصی به طور کامل به منابع کد دسترسی دارید و همین باعث می‌شود تا پس از مدتی به راحتی به توانید وبسایت را مطابق با نیازهای روز خود آن را به روزرسانی کنید.

جمع بندی

با توجه به مزایایی که طراحی سایت با پایتون نسبت به دیگر زبان‌های برنامه نویسی دارد می‌توان آن را یک زبان همه کاره دانست که به علت خوانایی، سهولت در یادگیری و فهم کدهای آن بسیار مورد توجه برنامه نویسان قرار گرفته است و پشتیبانی قوی دارد.

پس اگر به دنبال آموزش و طراحی سایت با پایتون هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم ابتدا نیازسنجی پروژه خود را انجام دهید و سپس بر اساس نیاز خود از فریم ورک‌ها و کتابخانه‌های پایتون با توجه به نیاز خود به پروژه اضافه کنید.

۴.۷/۵ - (۱۳ امتیاز)


مقالات مرتبط

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات شما

  1. محمد گفت:

    سلام من هم پایتون رو بلدم و هم html , css , Js به نظرتون کدوم فریم ورک بهتره؟

    1. چتر نیلی گفت:

      سلام
      پایتون برای برنامه نویسی سمت سرور می باشد و بقیه که نام بردید سمت کاربر هست و با هم متفاوت هستند

  2. h گفت:

    سلام من علاقه به طراحی سایت دارم و میتونم بگم هیچی در موردش نمیدونم میشه کمکم کنید؟
    از کجا باید شروع کنم؟چ چیزایی رو باید یاد بگیرم؟

    1. چتر نیلی گفت:

      سلام بهتر است در ابتدا به یادگیری html و css بپردازید سپس با زبان های سمت سرور آشنا شوید و یکی را انتخاب کنید.

      1. محمد گفت:

        سلام من پایتون مقدماتی روفراگرفتم میتونم فریم ورک جنگو روشروع کنم یاباید اول htmlیادبگیرم

        1. چتر نیلی گفت:

          سلام
          می تونید همون جنگو رو شروع کنید و اگر به فرانت اند هم علاقه دارید html رو یاد بگیرید.

        2. داشم امین گفت:

          HTML را اول شروع کن من خودم برنامه نویسم

      2. نرجس گفت:

        ممنونم ازتون

    2. anonymous گفت:

      زبان html خوبه واسش. css و پایتون و پی اچ پی. معمولا بیشتر سایتا از html درست میشه . واسه همین html بهتره

    3. Taha گفت:

      Html
      Css
      Js
      Pythonیاphp

      1. نرجس گفت:

        اینا ترتیب یادگیری هست؟؟

  3. کاربر بسیار راضی گفت:

    من هم این چیزایی که گفتی رو بلدم
    از هر کدوم همونجور که چتر نیلی گفت تو یه چیز میتونن بدردت بخورن

  4. علیرضا گفت:

    سلام من به پایتون علاقه شدیدی دارم و میخوام طراحی سایت با پایتون یاد بگیرم فریم ورک جنگو میخوام آموزش ببینم آیا یاد بگیرم میتونم طراحی سایت مثل برنامه های دیگه انجام بدم یا باید برنامه دیگه ای برای طراحی یاد بگیرم اصلا دوست ندارم غیر از پایتون سراغ برنامه دیگری برم میخوام کلا روی این برنامه کار کنم چون ازین شاخه به اون شاخه پریدن اشتباه.پایتونم که روز به روز در حال پیشرفت و سبقت از بقیس لطفا راهنمایی میکنید منو برام مهمه

    1. چتر نیلی گفت:

      سلام
      پایتون زبان سمت سرور هست و اگر بخواهید خودتان یک سایت کامل رو طراحی کنید باید زبان فرانت هم یاد بگیرید که اگر هر دو سمت برنامه نویسی رو یاد بگیرید تبدیل به یک برنامه نویس full stack می شوید.

  5. Amir گفت:

    سلام من می خوام یک سایت طراحی کنم به نظرتون پایتون رو شروع کنم یا php. کدومش سریع تر به مقصد میرسونه؟؟
    و اینکه اگه با پایتون پیش بریم چه چیز دیگه ای باید یاد بگیریم؟؟

    1. علیرضا گفت:

      سلام دوست عزیز بستگی به نیازهای شما از سایت مورد نظرتون داره و باید ببینید هدفتون چی هست. مثلا شبکه های اجتماعی اکثرن با پایتون هستن و وب سایت های فروشگاهی و شرکتی هم معمولا با پی اچ پی طراحی می شن.