طراحی اپلیکیشن حسابداری

طراحی اپلیکیشن حسابداری به صورت اختصاصی و ویژه

  • 16 اسفند 1399
  • بروزرسانی: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
  • بدون نظر
  • 7 دقیقه
  • 3117 بازدید


 طراحی اپلیکیشن حسابداری

فرآیند طراحی اپلیکیشن حسابداری برای کسب و کار هدف بر اساس ویژگی ها و مشخصات درخواستی، کار ظریف و حساسی است و توسط متخصصان و برنامه­ نویسان حرفه­ای انجام می شود. در این متن به جهت کاربرد زیاد و اهمیت این اپ در مدیریت امور حسایداری جنبه های مختلف آنرا مورد بررسی قرار می دهیم.

مدیریت امور اقتصادی و مالی یک شرکت یک وظیفه بسیار مهم است؛ زیرا کلیه خریدها و فروش­ محصولات شرکت، لیست دریافت­کنندگان و فروشندگان و کلیه تراکنش های انجام شده برای پرداخت را در بر می گیرد. امروزه به کمک استفاده از فناوری پیشرفته، مدیریت امور اقتصادی آسان تر از قبل است. به طور مثال می توان برنامه هایی را برای حسابداری و مدیریت امور مالی بر روی موبایل نصب کرد و با استفاده از آن ها بسیاری از عملیات حسابداری را انجام داد. اینجاست که بحث استفاده از اپلیکیشن حسابداری موبایل پیش می آید.

اپلیکیشن حسابداری در واقع یک برنامه نرم افزاری است کلیه معاملات حسابداری تجاری را ردیابی و پردازش می کند.

طراحی اپلیکیشن حسابداری

هدف ساخت اپلیکیشن حسابداری

بسیاری از کسب و کارهای تجاری برای صرفه جویی در وقت و هزینه به دنبال ساخت اپلیکیشن حسابداری برای خود هستند تا بتوانند امور حسابداری خود، از ارسال فاکتور و مدیریت مشتری گرفته تا معاملات کارت اعتباری و پیش­بینی های پیچیده مالی را به صورت مؤثرتر و بهینه تر انجام دهند. به همین منظور فرآیند طراحی اپلیکیشن را به دست افراد متخصص و حرفه ای می سپارند تا برنامه ای ایجاد شود که ضمن دسترسی سریع و آسان، بتواند در یک قالب فشرده و جمع و جور و با رابط کاربردی مناسب، عملیات مختلف مربوط به حسابداری را برای آن ها به شیوه مؤثر انجام دهد. اپلیکیشن حسابداری می تواند ضمن به حداقل رساندن احتمال اشتباهات، برای بهره وری و رفاه بخشی حسابداری بسیار کارآمد و مفید باشد.

اپلیکیشن حسابداری

چگونه اپلیکیشن حسابداری طراحی و ساخته می شود؟

در این قسمت مراحلی که یک تیم مهندسی نرم افزار باید برای ایجاد و طراحی اپلیکیشن حسابداری جهت استفاده یک شرکت طی کند، ارائه شده است.

این مطلب رو حتما ببینید:
طراحی اپلیکیشن ورزشی ، امکانات٬ قابلیت ها و تعرفه طراحی آن (2024)

۱) داشتن ایده و تحقیق: اولین کار داشتن ایده برای طراحی است که همان انگیزه اولیه را موجب می شود. با این حال مفهوم انتزاعی برای شروع واقعی کار کافی نیست. شما برای طراحی اپلیکیشن حسابداری به یک پایه محکم و استوار نیاز دارید. بنابراین باید ایده را عملی کرده و به برنامه عملی مبدل کنید. منظور از لفظ «شما»، تیمی از تحلیلگران تجارت و مهندسان نرم افزار است. چنین تیمی می تواند ایده را بپذیرد، تحقیق کند، عملکرد دقیق سیستم آینده را مشخص کند و اینکه کدام ویژگی ها قابل اجرا هستند. در پایان این مرحله شما یک توصیف از عملکرد سیستم آینده خواهید داشت.

۲) طراحی: پس از انجام تحقیقات وقت آن است که با ایجاد یک طرح مناسب و از همه مهمتر در نظرگفتن ویژگی استفاده آسان از اپلیکیشن، بر روی طراحی UI/UX اپلیکیشن حسابداری کار کنید. یک طراح زرنگ از این موضوع اطلاع دارد که چگونه با استفاده از اطلاعات مربوط به مسیرهای کاربر و قوانین قابلیت استفاده و کمی تفکر خلاقانه، به هر دو هدف برسد. معمولاً مراحل تحقیق و طراحی در یک مرحله کلی با هم ترکیب می شوند. همچنین رایج است در این مرحله یک وایرفریم هم ایجاد میشود که در مورد وایرفریم چیست و چگونه یک وایرفریم بسازیم؟ هم میتوانید در مقالات ما مطالعه نمایید.

۳) توسعه نرم­افزار: تا اینجا توسعه دهندگان نقشه های دقیقی از سیستم آینده دارند و می توانند آن ها را به واقعیت دیجیتالی تبدیل کنند. این مرحله طولانی ترین و پیچیده ترین قسمت ایجاد سیستم حسابداری محسوب می شود. در طول این مرحله یک دسته از افراد یعنی مهندسان نرم­افزار منطق سیستم را ایجاد می کنند و دسته دیگر یعنی توسعه­دهندگان طراحی را به برنامه های تعاملی تبدیل می کنند. توسعه دهندگان موبایل اپ های موبایل را ایجاد می کنند (اگر لازم باشد) و QA سیستم حسابداری را آزمایش می کنند.

فرآیند توسعه به تکرارهایی موسوم به دو سرعت تقسیم می شود که در طی آن قسمت هایی از عملکرد توسعه و آزمایش می شوند. تقریباً ساختار هر دو سرعت به صورت زیر است:

  • برنامه­ ریزی
  • طراحی
  • توسعه
  • فاز QA
  • بررسی و مرور فعالیت­های انجام شده
این مطلب رو حتما ببینید:
افزایش در آمد با طراحی و انتشار اپلیکیشن برای کسب و کار

۴) استقرار و نگهداری: توسعه اپلیکیشن حسابداری سفارشی در اینجا به پایان رسیده و سیستم مستقر و آماده به کار است. با این حال هنوز کار تمام نشده است. این نرم افزار برای ادامه کار نیاز به نظارت و بروز رسانی دارد. به همین دلیل اپلیکیشن حسابداری به یک تیم پشتیبانی و نگهداری نیاز دارد. در صورت بروز مشکلات یا خرابی های غیر قابل پیش­بینی، تیم تعمیر و نگهداری قادر به رفع آن ها و مقابله با نقاط ضعف خواهد بود.

این مراحل میتواند کمی گیج کنند باشد و ما سعی کردیم در خلاصه توضیج بدهیم اما اگر بیشتر میخواهید بدانید مطلب مراحل طراحی اپلیکیشن چگونه است؟ را در مقالات ما میتوانید پیدا و مطالعه فرمایید.

اپلیکیشن حسابداری

مزایای طراحی اپلیکیشن حسابداری

۱) مقرون به صرفه: با استفاده از اپلیکیشن حسابداری موبایل می توانید بدون استفاده از کاغذ برای امور حسابداری، در هزینه صرفه­ جویی کنید. هزینه صرفه­جویی می تواند به سایر جنبه های اساسی عملیات تجاری شما هدایت شود.

۲) دسترس پذیری سریع: به شرط داشتن دستگاه موبایل و اتصال به اینترنت برای انجام کار خود، توانایی کار در هر مکانی را از طریق اپلیکیشن حسابداری موبایل دارید. هنگامی که داده ها در فضای ابری ذخیره می شوند، دسترسی به پرونده ها نیز امکان­پذیر است و منجر به برقراری ارتباط و همکاری بدون وقفه با سایر ذینفعان می شود.

۳) ارزش تجاری: دفترداری دقیق برای مدیریت مؤثر ضروری است. ثبت سوابق مالی ارزش کسب و کار را افزایش می دهد. سوابق صحیح و دقیق، پتانسیل آشکار­تر یک شرکت را از نظر سودآوری نشان می دهد. این امر شرکت شما را از نظر ارزش فروش مجدد، یک درجه بالاتر قرار می دهد. اپلیکیشن های حسابداری موبایل مطمئناً دقت سوابق مالی را ساده و افزایش می دهند.

۴) امنیت داده­ ها: ممکن است برخی از افراد هنوز در مورد امنیت داده های ثبت شده و ذخیره شده از طریق اپلیکیشن های حسابداری موبایل شک داشته باشند. با این حال، برنامه های حسابداری با امنیت افزایش یافته داخلی ایجاد می شوند. احراز هویت و رمزگذاری پایان به پایان نرم­افزار، امنیت داده ها را در نرم­افزار حسابداری موبایل امکان­پذیر می کند. به این ترتیب دسترسی به اشخاص غیرمجاز بسیار دشوار است.

این مطلب رو حتما ببینید:
آموزش کامل و تصویری ثبت مکان در گوگل مپ برای هر کسب و کاری

۵) دقت و سهولت نظارت مالی: به طور سنتی متعادل­ سازی حساب ها به طور معمول سالانه، ماهانه یا سه ماهه انجام می شود. این روند یک فرآیند خسته­کننده و طولانی است. با استفاده از اپلیکیشن های حسابداری موبایل، به راحتی می توانید جریان نقدی کسب و کار خود را در هر مکان و هر زمان کنترل و مدیریت کنید. می توانید هزینه ها را ثبت کنید، فاکتورها را صادر کنید، پرداخت های معوقه را کنترل و پیگیری کنید و صورتحساب های آینده را نیز مشاهده کنید. همچنین داده های کسب و کار شما در زمان واقعی بروز می شوند؛ از این رو می دانید که با اعداد دقیق کار می کنید.

نتیجه گیری

در این مقاله به معرفی اپلیکیشن حسابداری موبایل پرداخته و اهمیت استفاده از آن را در کلیه امور حسابداری بیان کردیم. همانطور که اشاره شد اپلیکیشن حسابداری می تواند موجب صرفه­جویی در وقت و هزینه ها شده و بهره وری امور حسابداری را افزایش دهد. همچنین به مراحل چهارگانه طراحی اپلیکیشن حسابداری پرداخته و در انتها مزایای استفاده از آن را بیان کردیم. از مزایای مهم آن می توان به دسترس­پذیری سریع، امنیت داده ها و دقت و سهولت نظارت مالی را نام برد.

سؤالات:

۱) اپلیکیشن حسابداری چیست؟ یک برنامه نرم افزاری است کلیه معاملات حسابداری تجاری را ردیابی و پردازش می کند.

۲) چرا استفاده از اپلیکیشن حسابداری اهمیت دارد؟ اپلیکیشن حسابداری می تواند ضمن به حداقل رساندن احتمال اشتباهات، برای بهره­وری و رفاه بخشی حسابداری بسیار کارآمد و مفید باشد.

۳) مراحل طراحی اپلیکیشن حسابداری موبایل و توسعه آن چیست؟ در نظرگرفتن ایده و تحقیق در مورد کار، انجام طراحی، توسعه نرم افزار و استقرار و نگهداری است.

۳.۷/۵ - (۳ امتیاز)


برچسب ها: ایجاد کسب و کار

مقالات مرتبط

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *