رویه ی انجام کار در چتر نیلی چگونه است؟



دغدغه ی اصلی چتر نیلی

چتر نیلی همواره دغدغه ی ارتقای تکنولوژی خودش و درک بیشتر محیط بی انتهای تکنولوژی را دارد.
ما در چتر نیلی همواره سعی میکنیم تا با آموزش مداوم همکارانمان و انتقال دانش به مشتریانمان در راستان ارتقای سطح تکنولوژی تلاش و هم افزایی کنیم.

رویه ی انجام کار در چتر نیلی چگونه است؟

چتر نیلی از یک استاندارد مدل شده ی طراحی نرم افزار برای انجام پروژه های خود بهره میبرد، در این استاندارد ابتدا سفارش دهنده نیاز های خود را بیان میکند، سپس نیازهای خود را همراه تیم چتر نیلی ساخت یافته میکند و در ادامه طراحی نرم افزار را در یک فرایند برون سپاری مشخص تحویل میگیرد.

مرحله ی اول – تحلیل نیازمندی ها

در مرحله ی تحلیل نیازمندی ها و یا Requirement Analysis، کارفرما نیاز های خود را مطرح میکند، از این مجموعه نیاز ها، لیست واره ای از ملزومات پروژه با کمک تیم کارگزار مشخص میشود، در این مرحله سعی میشود که تا جای ممکن فاز عملیاتی را قابل اجرا نمود و اگر نرم افزار در فاز اول به سر میبرد یک MVP یا کمینه محصول پذیرفتنی تعریف کرد.

مرحله ی دوم – آماده سازی ماک یا پروتوتایپ پروژه

این مرحله همان ایجاد و طراحی Behavioral Model  و UX نرم افزار است که در اصل به پیشبینی مدل رفتاری کاربر در نرم افزار و طراحی تجربه ی کاربری منجر میشود، در آخر این مرحله نیازمندی های کارفرما در قالب پروتوتایپ مستند میشود و امکان تغییر در روند پروژه کاهش میابد.

مرحله ی سوم – آماده سازی طرح گرافیکی

در این مرحله بر اساس نیاز های کارفرما، حالت گرافیکی نرم افزار آماده میشود تا تاییدات مورد نظر برای آغاز مراحل بعدی به اتمام برسند. ارائه ی طرح گرافیکی در اصل حالت دیداری نرم افزار را برای کارفرما مشخص میکند.

مرحله ی چهارم – انتخاب تکنولوژی اجرا

تیم فنی چتر نیلی بر اساس نیازمندی ها و طرح گرافیکی پروژه، تکنولوژی بهینه برای اجرای پروژه را مشخص میکند و به نظر کارفرما میرساند.

مرحله ی پنجم – اجرا

عملیات اجرا پس از انتخاب زیر ساخت درخور آغاز میشود و در اصل کار اصلی برنامه نویسی، تست و بهینه سازی شروع در قالب یک فاز بندی چابک آغاز میگردد.

مرحله ی ششم – تست داخلی

تست داخلی پس اتمام فاز اجرا آغاز میشود و نرم افزار توسط پدید آورندگان آن تست و بهینه میشود تا برای انتشار نسخه ی بتا آماده گردد.

مرحله هفتم – انتشار نهایی

پس از آماده سازی و رفع اشکالات جزئی باقیمانده، نرم افزار به صورت رسمی آغاز به کار میکند و از این پس دوره ی پشتیبانی و بهینه سازی نرم افزار و سرور برای جواب گویی به مشتریان و یا کاربران آغاز میشود.

توسعه ی چابک

توسعه چابک نرم‌افزار یا اجایل (Agile Methodology) از متدهای توسعهٔ تدریجی و مبتنی بر تکرار در نرم‌افزار است که در آن توسعه و ارایه ی راه حل از طریق سازمان دهی شخصی و همکاری مابین تیم‌های کاری مختلف انجام می‌شود. این روش برنامه‌ریزی، توسعه و تحویل محصول و رویکرد کاهش زمان کمتر برای تولید محصول نهایی را ارتقا می‌بخشد و نتایج سریع و انعطاف‌پذیر برای انجام تغییرات را قوت میدهد. در واقع چابک‌سازی یک دید مفهومی نسبت به توسعه ی نرم افزار است که تعاملات در سراسر چرخهٔ تولید نرم افزار را بهبود می‌بخشد.

چتر نیلی برای توسعه ی نرم افزار ها و همینطور تعامل با مشتریان و کسب و کارهای نوپا (تولید استارت آپ ها) به صورت جدی از متدهای روز چابک بهره برده و همواره مخاطبانش را به دنبال کردن این چارچوب مفهومی دعوت مینماید.